Untitled design (1).png

Kaip pasiruošti degustacijai?

Praktiniai patarimai, padėsiantys sustiprinti degustacijos patirtį

Įvykę renginiai

_SAP1474_edited.jpg

Singapūrietiško kario ir vyno derinių degustacija

Singapūrietis šefas Rufas Chua mūsų svečiams pagamino nacionalinį savo šalies patiekalą - Curry Chicken ir nors trumpam numalšino kelionių nostalgiją. Prie patiekalo derinau tris skirtingus vynus. Vakarienės svečiai galėjo išgirsti bei patys savo skonio receptoriais patirti, kaip veikia maisto ir vyno derinimo taisyklės bei kaip maistas keičia vyno skonio pajutimą. Tai interaktyvi ir kupina potyrių degustacija, iš kurios kiekvienas išsinešė naujos patirties ir žinių.

Būsimi renginiai

  • Vyno degustacija: Vyno mitai ir tiesos
    02-15, an
    Vintaž vyno baras
    02-15 18:00 – 19:45
    Vintaž vyno baras, Trakų g. 2, Vilnius 01118, Lithuania
    Atvira degustacija. Bilietai prekyboje.